Varovanje osebnih podatkov

Tukaj in zdaj d.o.o. (v nadaljevanju: upravljalec) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik). Pridobivanje, obdelava in uporaba podatkov se izvajajo v skladu z veljavno slovensko (Zakon o varstvu osebnih podatkov: ZVOP-1) in EU zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (GDPR – splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov).

Osebne podatke (imena in priimki, elektronski naslovi) zbiramo in obdelujemo za namen obveščanja o programu in posebnih ugodnosti podjetja Tukaj in zdaj d.o.o. ter SiTi Teatra BTC in za namen evalvacije naših storitev, in sicer samo v primeru, če se za to prostovoljno odločite. V naši zbirki osebnih podatkov hranimo imena in elektronske naslove, ki smo jih pridobili s prijavami na e-novice na spletni strani www.optimisti.si in s soglasji za obveščanje ob nakupu v naši spletni prodajalni. V vseh omenjenih primerih se strinjate s predmetnimi pogoji uporabe. Tako pridobljene osebne podatke hranimo le do vašega preklica. V primeru, da ne želite več prejemati naših vsebin imate kadarkoli možnost odjave. V trenutku odjave bomo vaše podatke tudi izbrisali iz vseh naših zbirk osebnih podatkov.

V naši zbirki osebnih podatkov zbiramo in obdelujemo tudi osebne podatke (imena in priimki, elektronski naslovi) VSEH SPLETNIH KUPCEV, in sicer samo za namen komunikacije s stranko, vezane na nakup naših storitev in preverjanja zadovoljstva strank, vezanega na predmet nakupa. Po opravljeni storitvi, bodo vsi zbrani osebni podatki izbrisani iz vseh zbirk podatkov.

Upravljalec zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke skrbno hranil in uporabljal samo za zgoraj opisane namene. Z namenom izboljšave kakovosti naših storitev in za statistične namene obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.

Pridobljenih podatkov ne bomo uporabili, obdelali ali jih posredovali tretjim osebam v obsegu, ki presega zakonsko dovoljene okvire ali vaše soglasje. Podatke bomo posredovali samo, če bomo k temu obvezani na osnovi uradnih zahtev ali sodnih nalogov.

Uporabnik odgovarja, da so vsi posredovani podatki resnični in točni. Upravljalec ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov.

Za zagotovitev poštene in pregledne obdelave zbranih osebnih podatkov ima uporabnik pravico, da od upravljavca zahteva dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z uporabnikom, na katerega se nanašajo osebni podatki oziroma ima pravico do ugovora obdelavi in pravici do prenosljivosti podatkov.

Uporabnik ima pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu v zvezi z zbiranjem in obdelavo osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla, varnost svojega e-poštnega predala ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito naprave s katero obiskuje spletno stran.

 

 

Omejitev odgovornosti

Upravljalec si pridržuje pravico do napak na vseh svojih spletnih straneh tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzema odgovornosti.

Upravljalec ni odgovoren za izpad predstave v primeru težav na internetni povezavi ali tehničnih težav na strani gledalca/kupca.

Upravljalec si pridržuje pravico, da to spletno stran in te pogoje kadarkoli spremeni, brez posebnega dovoljenja ali obveščanja uporabnika o tem. Spremenjeni pogoji uporabe pa pričnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zgoraj opisani pogoji uporabe ne veljajo za zunanje spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, ki so podane na naši spletni strani.

Ogledovanje vsebin te spletni strani, prijava na e-novice in/ali uporaba kontaktnega obrazca pomeni avtomatično pristajanje na vse zgoraj opisane pogoje uporabe.

Kontaktni podatki

Tukaj in zdaj d.o.o.

Ulica bratov Učakar 106

1000 Ljubljana

[email protected]

 

 

Darilne vstopnice

Z nakupom darilne vstopnice, kupec na e-mail naslov dobi unikatno kodo, ki jo lahko podari poljubni osebi. Ta kodo na strani www.optimisti.si, unovči in jo zamenja za izbran termin predstave. Darilne vstopnice so unovčljive za predstavo in termin izbran ob nakupu darilne vstopnice.

 

 

Plačilna sredstva

Nakup na spletnem portalu www.optimisti.si lahko opravite z naslednjimi plačilnimi sredstvi:

  • Kreditne kartice
  • Pay Pal
  • Valu

OPOZORILO: Sistem plačevanje s kreditnimi karticami ni stvar ponudnika vstopnic (spletne strani optimisti.si), plačevanje se izvaja naplatformi Stripe! Vse pogoje plačevanja in varnostne protokole določa in vrši Stripe.

 

 

Nakup vstopnic – vnos CVC kode

Ob nakupu s kreditnimi karticami je obvezen vnos CVC kode plačilne kartice. Koda je zadnja 3- ali 4-mestna številka na hrbtni strani bančne kartice v vnosnem polju za podpis.

 

 

Stanje nakupov

V rubriki “Moji račun” lahko uporabniki (ob predhodni registraciji) preverjajo stanje nakupov. Pregled vsebuje vse uspešno opravljene transakcije, z navedbo nazivov predstav, datumov nakupov, števil ko potrdila in ostalih podatkov o nakupu. 

V primeru, da imate več uporabniških imen (pod različnimi E-naslovi), bodite ob pregledovanju nakupov pozorni, pod katerim uporabniškim imenom ste prijavljeni; transakcije so namreč vezane na uporabniško ime!

 

 

Nakup prek spleta je dokončen

Pred klikom na Plačilo je kupec dolžan skrbno preveriti vse podatke o nakupu (datum in znesek nakupa, prireditelj, naziv predstave, število sedežev itd.). V zadnjem okencu pred plačilom je še vedno mogoče spremeniti katerokoli od postavk nakupa – prireditev, datum, uro. Po transakciji, ki je pri spletnem nakupu izvedena naposredno po kliku na plačilo, spremembe ali odstop od nakupa niso več mogoči.

 

 

Napake med nakupom

V primeru, da iskalnik posreduje obvestilo o napaki med nakupom, ali se ob nakupu pojavijo druge očitne težave, kupec pred ponovnim poskusom najprej preveri stanje nakupov v rubriki “Moj račun – Naročila“. Če potrdilo za želeno prireditev ni zabeleženo, transakcija ni bila opravljena! 

Kupec po elektronski pošti posreduje naslednje podatke o nakupu:

* datum/uro nakupa;

* naziv predstave;

* število vstopnic;

* email naslov, uporabljen ob nakupu;

* uporabljeno plačilno sredstvo;

* v katerem koraku nakupa je prišlo do težave;

* obvestilo, ki se je ob tem izpisalo.

Upravljalec portala ne nosi odgovornosti za posledice, ki nastanejo zaradi neposredovanja zahtevanih informacij o nakupu s strani kupca.

 

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov

S tem, ko obiščete stran, privolite v zbiranje in uporabo vaših podatkov, v skladu s politiko spletne trgovine. Politika spletne trgovine je skladna z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004, 113/2005)

 

 

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da to politiko spremenimo kadar koli. Pri tem vas bomo vedno obvestili o vsebinski spremembi politike, tako da bomo spremembo objavili na domači strani spletne strani ali pa vam bomo poslali obvestilo o spremembi.