Telemach - Optimisti.si
Modrijani

RIFLE, LADO IN GOJKO PRVIČ SKUPAJ!

Popularni komedijant, legendarni igralec in Lado se srečajo na spletu.

Na srečo niso sami, ampak v družbi čudovitega občinstva, ki jih s pomočjo čudes moderne tehnologije lahko spremlja v varnem zavetju domače televizije ali službenega računalnika. V živo!

Gojko, Rifle in Lado si zadajo lahko nalogo: rešiti vse svoje in svetovne probleme – če se da, kar po spletu. Težava je seveda v tem, da imajo preveč dobrih idej in premalo samokritike – zato bodo potrebovali tudi vašo pomoč. Naše junake lahko usmerjate in jim dajete ideje po naši spletni klepetalnici! V živo!

To ni videokonferenca. To ni Skype klic. To ni normalno.

To je prva interaktivna spletna komedija V ŽIVO pri nas, ki jo je gledalo že več kot 8000 gospodinjstev!

Ponovitev

01. 04. 2021, 20:00

RAZPRODANO

Darilna vstopnica Optimisti

Darilna vstopnica

RAZPRODANO

Modrijani

Modrijani pripravljamo prvi spletni velikonočni koncert V ŽIVO z zgodbami in s pesmimi, ki jih še niste slišali od nas. Pričarali bomo občutek, da smo si res blizu. Skupaj bomo zapeli in zaplesali ob najlepših narodnozabavnih, ljudskih in zabavnih pesmih.
Obljubljamo nepozaben dogodek z veliko presenečenj in dobre glasbe.

POSEBNO PRESENEČENJE!

Modrijani smo se odločili, da bomo izmed vseh kupljenih vstopnic na spletni strani www.optimisti.si presenetili nekoga na njegovem domu neposredno po našem spletnem koncertu. Možnost sodelovanja v naši nagradni igri se vam bo pojavila ob nakupu vstopnice za spletni koncert Modrijani.

Komaj čakamo!

Se vidimo,
Vaši modrijani

Vstopnica za koncert

05. 04. 2021, 19:00

RAZPRODANO

Darilna vstopnica za koncert

Darilna vstopnica

RAZPRODANO