Optimisti - Prvo spletno zabavišče

RADIO POPER VRNITEV IZBRISANIH - V ŽIVO!

Boris Kobal + Boris Devetak z liki legendarne oddaje TV POPER

Enkratna spletna zabava z nepozabnimi liki TV Popra, ki prinaša tudi dolgo pričakovano srečanje dveh moralnih avtoritet ter spoved Borisa Kobala pri častitemu duhovniku Valentinu Senici.

#ALORAPRIDEMVEČKSNO

Liki, ki so pred mnogimi leti osvajali televizijske gledalce, bodo tokrat, malo za šalo – malo za hec, zaživeli še na internetu, v še eni ekskluzivni predstavi na prvem spletnem kanalu zabave – Optimisti.si. Boris K. in Boris D. bosta preko novic, songov in skečev obravnavala aktualne, politične in kulturne teme.

V predstavi bo ob Triu Osminka nastopila tudi psička Mimi’, ki bo pomagala gledalcem razrešiti nagradne uganke. Predstavo Radio Poper pa bo skušal na vse načine bojkotirati župnik Senica, ki napoveduje oster protest v živo na dan predstave, 15. aprila 2021 ob 20.30 uri.

Predstava Radio Poper

15. 04. 2021, 20:30

12,00 

Kupi Unovči

Darilna vstopnica Radio Poper

Darilna vstopnica

12,00 

RIFLE, LADO IN GOJKO PRVIČ SKUPAJ!

Popularni komedijant, legendarni igralec in Lado se srečajo na spletu.

Na srečo niso sami, ampak v družbi čudovitega občinstva, ki jih s pomočjo čudes moderne tehnologije lahko spremlja v varnem zavetju domače televizije ali službenega računalnika. V živo!

Gojko, Rifle in Lado si zadajo lahko nalogo: rešiti vse svoje in svetovne probleme – če se da, kar po spletu. Težava je seveda v tem, da imajo preveč dobrih idej in premalo samokritike – zato bodo potrebovali tudi vašo pomoč. Naše junake lahko usmerjate in jim dajete ideje po naši spletni klepetalnici! V živo!

To ni videokonferenca. To ni Skype klic. To ni normalno.

To je prva interaktivna spletna komedija V ŽIVO pri nas, ki jo je gledalo že več kot 8000 gospodinjstev!

Ponovitev

01. 04. 2021, 20:00

RAZPRODANO

Darilna vstopnica Optimisti

Darilna vstopnica

RAZPRODANO

*Darilne vstopnice so unovčljive za predstavo 1.4.2021 ob 20:00

Modrijani

Modrijani pripravljamo prvi spletni velikonočni koncert V ŽIVO z zgodbami in s pesmimi, ki jih še niste slišali od nas. Pričarali bomo občutek, da smo si res blizu. Skupaj bomo zapeli in zaplesali ob najlepših narodnozabavnih, ljudskih in zabavnih pesmih.
Obljubljamo nepozaben dogodek z veliko presenečenj in dobre glasbe.

POSEBNO PRESENEČENJE!

Modrijani smo se odločili, da bomo izmed vseh kupljenih vstopnic na spletni strani www.optimisti.si presenetili nekoga na njegovem domu neposredno po našem spletnem koncertu. Možnost sodelovanja v naši nagradni igri se vam bo pojavila ob nakupu vstopnice za spletni koncert Modrijani.

Komaj čakamo!

Se vidimo,
Vaši modrijani

Vstopnica za koncert

05. 04. 2021, 19:00

RAZPRODANO

Darilna vstopnica za koncert

Darilna vstopnica

RAZPRODANO